Je bekijkt nu Uitbreiding van ons team.

Uitbreiding van ons team.

Sinds de start van het nieuwe schooljaar in Kenia mogen wij twee nieuwe trainsters verwelkomen in ons team: Aisha Salim en Rose Wavua Mwacharo. Ze hebben de training succesvol afgerond en inmiddels zijn ze helemaal opgenomen in het team. Beide dames zijn erg gemotiveerd en gepassioneerd!

En zoals je in onze vorige nieuwsbrief kon lezen waren we nog op zoek naar een penningmeester. En die hebben we gevonden! Roy, onze penningmeester bij Kenya Child Care, is nu ook onderdeel van het Rise Up Now bestuur. Hij stelt zich graag even voor aan jullie:

“Ik ben Roy Dreuning en ik zou mezelf willen omschrijven als sociaal, betrouwbaar, ruimdenkend, toegewijd en zorgzaam. Humor en anderen met respect behandelen zijn aspecten die ik belangrijk vind in het leven.

Sinds mei 2023 ben ik betrokken bij deze mooie stichting. Vanaf het eerste contact met Marije en Linda voelde ik direct hun betrokkenheid en passie voor Kenia en de kinderen daar. Ik heb in het verleden wel vaker mijn financiële kennis ingezet als vrijwilliger, maar vanaf dag één voelde dit anders. Na het lezen van de indrukwekkende en ook hartverscheurende verhalen op de website en het ontmoeten van William werd mijn enthousiasme voor beide stichtingen alleen maar groter.

Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik me sinds kort penningmeester mag noemen en de dames mag ondersteunen bij het runnen van Kenya Child Care en Rise Up Now. Ik beloof dat ik me de komende jaren met net zoveel passie als Marije en Linda zal inzetten voor beide stichtingen en wie weet ooit de dames mag vergezellen tijdens één van hun reizen naar Kenia.”